Екшен «Безсмертна гвардія» увійшов в 10-ку найпопулярніших фільмів на Netflix

18 липня 2020,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився даними з приводу релізу супергеройського фільму «Безсмертна гвардія», який, за його словами, вже «б'є рекорди».

Через тиждень після прем'єри популярного екшену «Безсмертна гвардія» (або «Стара гвардія»), який розповідає про пригоди команди безсмертних воїнів, платформа Netflix повідомила в соцмережах:

«Безсмертна гвардія» б'є рекорди! Блокбастер з Шарліз Терон вже входить у топ-10 найпопулярніших фільмів від Netflix всіх часів, а Джина Прінс-Байтвуд є першою афроамериканською режисеркою у цьому списку.

І хоча платформа не ділиться конкретними цифрами на сьогоднішній день, вона повідомляє, що «за перші 4 тижні «Безсмертну гвардію» подивляться 72 мільйони домів» з підпискою на Netflix, тобто кількість глядачів може досягти 216 мільйонів (якщо в середньому в родині по 3 особи).

А якщо поділити 72 на 4, то отримаємо 18 мільйонів родин за перший тиждень, тобто близько 54 мільйонів глядачів.

Дані про кількість глядачів є дуже приблизними, так що сприймайте цю інформацію з часткою скепсису. Але оскільки Netflix не бажає ділитися конкретними числами, нам лишається лише припускати, скільки глядачів вже подивилося і подивиться «Безсмертну гвардію».

Читайте також нашу рецензію на фільм «Безсмертна гвардія».

1778 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: