Новий концепт-арт фільму «Месники: Завершення» показує пораненого Халка

17 липня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Професор Халк виглядає дуже сумним і пораненим на полі бою з Таносом на новому концепт-арті супергеройського блокбастера «Месники: Завершення», чия прем'єра відбулася в минулому році.

Незважаючи на те, що Халк (Марк Руффало) неодноразово представлявся на екрані невразливим і здатним пережити будь-яку атаку (навіть Халкбастера), знайомство з Таносом (Джош Бролін) його дуже підкосило.

Після поразки в поєдинку з Божевільним Титаном у фільмі «Месники: Війна нескінченності» Брюс і зовсім не міг перетворитися на Халка, але, на щастя, за наступні 5 років він зміг синхронізувати свої два «я» в єдине ціле і став Професором Халком.

З огляду на його силу і стійкість до різної зброї, саме йому Месники доручили клацнути Каменями Вічності, щоб виправити те, що зробив Танос, але це клацання не пройшло безслідно.

Камені сильно пошкодили праву руку Халка, зробивши її дуже обгорілою, і три малюнки від художника Раяна Майнердінга, які ви можете розглянути нижче, показують нашого відважного героя з пов'язкою і без.

Сподіваємося, що Халк повернеться в одному з майбутніх фільмів всесвіту Marvel, хоча офіційно це поки не підтверджено.

Тим часом в серпні в українські кінотеатри вийде в повторний прокат блокбастер «Месники», так що ви знову зможете пережити першу пригоду Халка у втіленні Руффало на великому екрані.

1681 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: