«Я завжди буду зберігати Наю в своєму серці», — Грант Гастін про трагічну смерть Наї Рівери

16 липня 2020,  16:30 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Флеш» Грант Гастін поділився зворушливим триб'ютом в пам'ять про актрису Наю Ріверу, з якою він заспівав дуетом в серіалі «Хор».

Гастін написав в своїх соцмережах у середу, 15 липня, багато добрих слів про Ріверу, яка минулого тижня потонула в озері Піру у Каліфорнії:

Це неймовірна втрата. Як вже сказало багато людей, Ная була силою. Я був наляканий її талантом і присутністю на знімальному майданчику, але вона завжди була добра і дружелюбна до мене. Так багато моїх спогадів про «Хор» на зйомках і за лаштунками пов'язані з Наєю. Вона була єдиною в своєму роді. Моє серце розбивається, коли думаю про її родину та друзів. Я завжди буду зберігати Наю в своєму серці і пам'ятати її тією сильною, талановитою і співчуваючою людиною, якою вона була по відношенню до мене той недовгий час, що мені пощастило провести з нею. Посилаю багато сил і любові її родині та кожному, чиє серце розбивається в зв'язку з цією трагічною втратою.

Свої слова актор супроводжував ось цією зворушливою​​фотографією Наї та її сина Джозі, якого вона врятувала перед смертю, з її Instagram.

Тим часом ви також можете подивитися вище виступ Гастіна та Рівери з піснею Майкла Джексона «Smooth Criminal», який вважається одним з найкращих в історії популярного серіалу «Хор» (або «Лузери»).

1771 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: