Блокбастер «Месники» вийде в повторний прокат у серпні

15 липня 2020,  19:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У зв'язку з відсутністю гучних прем'єр через світову пандемію коронавірусу на екрани продовжують повертатися кінохіти минулих років, в числі яких супергеройський екшен «Месники», що прибуде в кінотеатри України 6 серпня.

Блокбастер Джосса Відона «Месники» вперше вийшов на великі екрани у травні 2012 року і з тих пір став класикою супергеройського жанру.

Він показує, як шестеро відважних супергероїв Залізна людина (Роберт Дауні мол.), Капітан Америка (Кріс Еванс), Тор (Кріс Гемсворт), Халк (Марк Руффало), Чорна вдова (Скарлетт Йоханссон) та Соколине око (Джеремі Реннер) об'єднуються, щоб зупинити суперлиходія Локі (Том Гіддлстон) та іншопланетну армію чітаурі, які прибули, щоб поневолити Землю.

Допомагати супергероям в їхній непростій місії будуть директор організації Щ.И.Т. Нік Ф'юрі (Семюел Л. Джексон) та агенти Філ Колсон (Кларк Грегг) і Марія Гілл (Кобі Смолдерс), які згодом стали невід'ємною частиною всесвіту Marvel.

У світовому прокаті екшен «Месники» заробив більше $1,5 мільярда і зараз займає 9-е місце в рейтингу найприбутковіших фільмів усіх часів.

1646 

1 коментар

Елена Стрельбицкая

6 серпня 2020, 14:48

Дата повторного проката «Мстителей» переехала на 20 августа.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: