«Старгьорл»: промо, кадри і опис 10 серії «Брейнвейв мол.»

15 липня 2020,  18:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Товариство Справедливості бореться з Товариством Несправедливості в епічному промо-ролику 10 серії 1 сезону супергеройського серіалу «Старгьорл».

Разом з промо-роликом канал The CW поділився офіційним синопсисом серії, що отримала назву «Brainwave Jr.» («Брейнвейв мол.»):

Поки Генрі Кінг мол. (Джейк Остін Вокер) намагається навчитися управляти своїми новими здібностями, темні секрети з минулого його родини змушують хлопця зробити складний вибір. Тим часом новий план Кортні (Брек Бессінджер), Іоланди (Івет Монреаль), Бет (Анжеліка Вашингтон) і Ріка (Кемерон Джеллман) приводить їх до зіткнення з членом Товариства Несправедливості. А напруга між Петом (Люк Вілсон) і Барбарою (Емі Смарт) змушує її поглянути в обличчя своєму власному минулому.

Також промо-ролик розкриває, що, дізнавшись секрет Кортні і Пета, Барбара вирішує виїхати з міста і, звичайно ж, забрати з собою дочку. Чи вдасться Пету помиритися з нею і переконати її, що Кортні була народжена, щоб стати супергероїнею? Дізнаємося наступного тижня.

Прем'єра 10 серії «Старгьорл», яку написав Джеймс Робінсон і зняв Енді Армаганян, відбудеться 22 липня за українським часом.

1300 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: