«Безсмертна гвардія»: Енді та Квін позують на новому закулісному селфі

15 липня 2020,  15:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри супергеройського фільму «Безсмертна гвардія» на Netflix Шарліз Терон поділилася милою фотографією з колегою Веронікою Нго, з якою вона пережила жорстокі часи інквізиції.

Бажаючи порадувати своїх шанувальників і подякувати їм за те, що зробили екшен «Безсмертна гвардія» справжнім хітом минулих вихідних, Терон опублікувала селфі з Нго в соцмережах, зазначивши, що їй дуже сподобалося працювати зі своєю безсмертною колегою:

Енді та Квін. Яку зіграла неймовірна Ван Вероніка Нго. #TheOldGuard

У екшені «Безсмертна гвардія» Енді є безсмертним воїном, яка народжена в 5 тисячолітті до нашої ери і з тих пір бореться на довгій війні зі злом та захищає життя невинних людей.

Квін століттями була близькою подругою Енді, але їх розділили півтисячоліття тому за часів інквізиції, де обох жінок оголосили відьмами і багато разів намагалися вбити різними способами, поки Квін не помістили в залізну труну і не кинули в океан, де вона була приречена постійно тонути і воскрешатися.

Натякаючи на сиквел, Квін повернулася в інтригуючій сцені після титрів, так що ми ще побачимо цю парочку на наших екранах.

Читайте також нашу рецензію на фільм «Безсмертна гвардія».

2925 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: