Компанія Apple заплатила Sony 70 мільйонів за новий фільм з Томом Генксом

15 липня 2020,  15:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа від Apple викупила у студії Sony Pictures права на реліз нового військового екшену з Томом Генксом «Грейхаунд» за 70 мільйонів доларів, що на 20 мільйонів перевищує його бюджет.

Журнал Forbes повідомляє, що компанія Apple виклала велику суму за те, щоб прем'єра фільму «Грейхаунд», чий бюджет складає 50 мільйонів доларів, відбулася на її стримінговому сервісі Apple TV+.

Звичайно, ніяка кількість глядачів на їхній платформі не зможе компенсувати Apple це вкладення, але, як зазначає Forbes, тут мова йшла не про прибуток, а про те, щоб докласти свою руку до дистрибуції кінострічки з дворазовим лауреатом премії «Оскар» у головній ролі. Тобто мова про престиж.

З тієї ж причини компанія Apple збирається вкласти в новий фільм культового режисера Мартіна Скорсезе «Вбивці квіткової місяця», де зіграють Леонардо ДіКапріо та Роберт Де Ніро, 200 мільйонів доларів.

Військова стрічка «Грейхаунд» повинна була вийти в кінотеатрах на початку літа, але її прем'єра була перенесена на стримінгову платформу в зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу та великою кількістю хворих на нього в США.

Прем'єра «Грейхаунда» на Apple TV+ відбулася минулого тижня, 10 липня.

1281 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: