Що показала сцена після титрів супергеройського фільму «Безсмертна гвардія»?

14 липня 2020,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський екшен «Безсмертна гвардія» з Шарліз Терон у головній ролі виявився однією з найгучніших прем'єр року від Netflix, і його сцена після титрів натякає на те, що наші безсмертні воїни повернуться на екрани з сиквелом.

Обережно, якщо ви ще не дивилися фільм «Безсмертна гвардія», то читайте далі на свій ризик, оскільки тут присутні СПОЙЛЕРИ про його фінал.

Після всього, що сталося, у фіналі екшену «Безсмертна гвардія» Енді (Шарліз Терон), Найл (Кікі Лейн), Джо (Марван Кензарі) та Нікі (Лука Марінеллі) прийняли рішення вигнати Букера (Маттіас Шонартс) з команди безсмертних за його зраду на довгих 100 років. По закінченню цього терміну команда зустріне його на тому ж місці, на березі річки у Лондоні, де вони попрощалися.

Важко переживаючи вигнання і самотність, Букер пристрастився до алкоголю, й сцена після титрів показала, як через півроку він приходить в свою квартиру в Парижі зовсім п'яним, але швидко тверезіє, коли бачить, що двері до квартири відкриті.

У квартирі на нього вже чекає Квін (Вероніка Нго), давня подруга Енді, яка також є безсмертним воїном. За часів інквізиції їх з Енді зловили і засудили до численних страт, але це не особливо їх турбувало, адже вони кожен раз поверталися до життя.

Проте інквізитори вигадали жахливий спосіб убити Квін вони помістили її в залізну труну і викинули в океан, де безсмертна жінка сходила з розуму століттями, захлинаючись водою і знову повертаючись до життя.

Енді довгий час шукала її, але здалася, оскільки пошуки не приносили ніяких результатів. Раніше у фільмі сон про Квін побачила новий член команди Найл, що підтвердило моторошну правду про те, що подруга Енді все ще знаходиться в своїй підводній труні.

З огляду на той факт, що Квін божеволіла під водою більше 5 століть, найбільш очікуваним розвитком подій в сиквелі буде її помста Енді та її команді через вигнанця Букера. А що ви думаєте з цього приводу?

Читайте також нашу рецензію на фільм «Безсмертна гвардія».

1934 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: