Тизер сатиричного серіалу «Woke» з Ламорном Морісом розкриває його дату прем'єри

14 липня 2020,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового ситкому «Новенька» Ламорн Морріс починає бачити світ під новим кутом в першому тизері серіалу «Woke» від стримінгової платформи Hulu.

Сатиричний серіал «Woke» («Пробуджений») слідує за Кіфом, афроамериканским художником, який знаходиться в кроці від популярності, коли з ним відбувається несподіваний інцидент, що змінює все. Тепер Кіф повинен навчитися справлятися з новими голосами та ідеями, що говорять до нього звідусіль та змінюють його бачення навколишнього світу, і при цьому не зруйнувати все, що йому вдалося побудувати.

Тизер зазначає, що історія Кіфа була натхненна реальними подіями. На початку головний герой намагається триматися осторонь від політики та зберігати «легкий погляд» на життя, але зіткнення з поліцією, що валить його на асфальт і цілиться в нього з пістолетів, хоча він не зробив нічого поганого, кардинально змінює його підхід до своєї громадянської позиції.

Прем'єра серіалу «Woke» відбудеться восени, 9 вересня.

Тим часом Морріса можна побачити в супергеройському екшені «Бладшот» з Віном Дизелем в головній ролі, який вийшов на екрани минулого тижня.

1011 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...