«Євробачення»: дивимося той самий виступ Дена Стівенса з піснею «Лев кохання»

10 липня 2020,  19:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ден Стівенс стає гарячим левом кохання в новому фрагменті музичної комедії «Музичний конкурс Євробачення: Історія групи Fire Saga», яким поділився в мережі стримінговий сервіс Netflix.

У фільмі Девіда Добкіна Стівенс втілює співака Олександра Лемтова, який представляє на «Євробаченні» Росію і через політику своєї країни повинен ретельно приховувати свою сексуальну орієнтацію.

Незважаючи на те, що всі ці шикарні танцювальні рухи робота Стівенса, актору так і не вдалося записати свою версію пісні «Lion Of Love» («Лев кохання») через світовий карантин, тому замість нього тут співає шведський співак Ерік Мьйoнес.

Проте шанувальники актора і фільму все одно прийшли від цієї пісні в захват. Один з них написав під відео на сторінці Netflix:

Я б проголосував за цю пісню, якби це був справжній виступ на «Євробаченні». Лол.

Сюжет фільму слідує за маловідомим ісландським дуетом Fire Saga у втіленні Вілла Феррелла і Рейчел МакАдамс, які відправляються на конкурс «Євробачення», щоб довести всьому світу, що вони гідні стати його переможцями.

Читайте також нашу рецензію на фільм «Музичний конкурс Євробачення: Історія групи Fire Saga», який вже доступний для перегляду на Netflix.

2178 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: