Фільм «Диво-жінка 1984» покаже Олімпійські ігри амазонок

10 липня 2020,  00:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кадр флешбека супергеройського екшену «Диво-жінка 1984» представляє новий погляд на Олімпійські ігри амазонок за участю маленької Діани.

Перший фільм про пригоди наймогутнішою супергероїні зі всесвіту DCEU «Диво-жінка» показав, як амазонка Діана (Галь Гадот) покинула свій рідний острів Теміскіра і вирушила захищати людей у часи Першої світової війни.

А його сиквел за допомогою флешбеків знову покаже острів амазонок та їхню щорічну розвагу Олімпійські ігри.

В інтерв'ю для нового випуску журналу про кіно Empire режисер Петті Дженкінс розповіла докладніше про ці дивовижні змагання:

Що я люблю в [епізоді про] Олімпійські ігри амазонок це все те, що нам дійсно вдалося відсвяткувати в першому фільмі. Тут ми бачимо цих неймовірних людей, які є дуже сильними і здібними, але відрізняються від нас своїм підходом до різних речей. Якщо ви сотні років готувалися до іншопланетного вторгнення, ви б постійно працювали над своїми навичками. Тому, я вважаю, щороку вони б проводили ці Олімпійські ігри, щоб побачити, хто найкраще скаче на конях або швидше всіх плаває, і продемонструвати нові трюки.

На новому кадрі маленька Діана (Ліллі Аспелл) готується продемонструвати амазонкам своє вміння кидати спис. Знаючи її сили, вона напевно тут переможе.

Українська прем'єра фільму «Диво-жінка 1984» відбудеться 1 жовтня. Він повинен був вийти на великі екрани ще на початку літа, але прем'єра була вже двічі перенесена через пандемію коронавірусу.

2498 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: