Тренування безсмертних воїнів: Шарліз Терон і команда тренуються в новому відео про зйомки екшену «Стара гвардія»

9 липня 2020,  21:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За день до прем'єри свого супергеройського екшену «Стара гвардія» стримінгова платформа Netflix вирішила порадувати всіх шанувальників актриси Шарліз Терон, опублікувавши відео, яке показує, як вона тренувалася для ролі безсмертної воїтельки.

Екранізація графічного роману Грега Руки «Стара гвардія» покаже пригоди команди безсмертних найманців, чиї особистості раптово розкривають, і вони повинні боротися, щоб зберегти свій секрет.

Терон втілює лідерку команди Андромаха з Скіфії, яку друзі звуть Енді. У відео вона вчиться битися з важкою сокирою, а також освоює прийоми з декількох десятків бойових мистецтв з різних куточків нашої планети.

Її сокира називається Лабріс, і, відповідно до стародавніх міфів, її використовував давньогрецький бог Зевс, щоб викликати грім та блискавку. Але, на жаль, у Енді не буде такою надздібності.

Актриса, героїні якої більше 6 тисяч років, говорить:

Мені подобається зніматися в таких фільмах, оскільки я люблю виклик.

А її колега Кікі Лейн, яка грає роль нового члена команди Ніл, з посмішкою відзначає в даній закулісній фічуретці:

Я ніколи в житті стільки не тренувалася. Часом це було дуже складно, але в результаті це виявилося дуже веселою [пригодою].

Трьох інших безсмертних воїнів в екшені Джини Прінс-Байтвуд втілюють актори Маттіас Шонартс, Марван Кензарі та Лука Марінеллі.

Прем'єра фільму «Стара гвардія» відбудеться в п'ятницю, 10 липня.

1965 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: