Прощавай, Скарлетт: Флоренс П'ю стане новою Чорною вдовою всесвіту Marvel

9 липня 2020,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В новому інтерв'ю режисер супергеройського фільму «Чорна вдова» Кейт Шортланд розкрила, що в ньому Скарлетт Йоханссон «передасть естафету» актрисі Флоренс П'ю.

У своєму першому і єдиному сольнику Наташа Романова (Йоханссон) відправиться на батьківщину і возз'єднається зі своєю першою родиною, яку зустріла, коли проходила програму підготовки Чорних вдів. Однією з таких героїнь буде Єлена Бєлова (П'ю), яка для Наташі як молодша сестра.

З приводу Єлени в мережі ходить безліч теорій, і в новому інтерв'ю для журналу Empire Шортланд підтвердила ту, яка стверджує, що Єлена стане новою Чорною вдовою кіновсесвіту Marvel після Наташі:

[Кевін Файгі] зрозумів, що аудиторія буде чекати історії становлення [Наташі], тому ми пішли в іншому напрямку. Ми не знали, наскільки чудовою буде Флоренс П'ю. Ми знали, що вона буде чудовою, але не знали наскільки. Скарлетт була такою люб'язною: «О, я передаю їй естафету». Так що це покладе початок розвитку нової жіночої сюжетної лінії [в MCU].

Так що тепер нам не потрібно переживати за те, що Єлена загине в цьому фільмі, як багато хто припускав раніше. І, можливо, в одній зі сцен після титрів вона навіть познайомиться з кимось з Месників, щоб в майбутньому стати Чорною вдовою і допомагати захищати нашу планету від різних загроз, як це робила її «старша сестра».

Ви також можете знати П'ю завдяки хітовому горору «Сонцестояння» і драмі «Маленькі жінки», за свою гру в якій на початку року актриса була номінована на премію «Оскар».

Українська прем'єра екшену «Чорна вдова» очікується восени, 5 листопада. Фільм повинен був вийти на великі екрани ще у квітні, але був перенесений через світову пандемію коронавірусу.

2513 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: