«Агенти Щ.И.Т.»: Дік представляє Маку свою круту команду з 80-х в новому фрагменті 7 серії 7 сезону

8 липня 2020,  16:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зустрічайте Загін Діка! Новий фрагмент 7 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Агенти Щ.И.Т.» обіцяє епічні пригоди Мака і Діка в 1982 році, де вони створять свою команду для порятунку світу від злих роботів.

Разом зі фрагментом серії, що отримала гучну назву «The Totally Excellent Adventures of Mack and the D» («Абсолютно відмінні пригоди Мака і Д»), з'явився її офіційний синопсис:

Після того як вони несподівано опинилися в 1982 році, Мак (Генрі Сіммонс) здійснює подорож у дім свого дитинства, де йому доведеться пережити смерть своїх батьків, а Дік (Джефф Ворд) відправляється вербувати топову команду нових агентів. Не маючи вні найменшого поняття про те, коли їхні друзі повернуться за ними, наші герої відзначають, що час поводиться прихильно до них, поки не з'являються роботи-вбивці.

Поки Мак переживав особисту втрату, Дік не втрачав часу дарма, і в даному фрагменті наш герой з майбутнього представляє директору нову команду в особі наступних цікавих індивідуумів: Роксі Гласс (Тіппер Ньютон), братів Чан (Джон Йуан і Метт Йуан), Ольги Пачінко (Джолін Андерсен) та Крікета (Раян Доноху). Всі вони працюють під прикриттям і прикидаються музичним гуртом, щоб не привертати уваги.

Розглянути нових агентів ви можете на офіційних кадрах нижче.

Прем'єра 7 серії фінального сезону «Агентів Щ.И.Т.», яку написав сценарист Брент Флетчер і зняв режисер Джессі Бокко, відбудеться 9 липня за українським часом.

1174 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: