«Тенет»: два нових українських постера фільму Нолана з Джоном Девідом Вашингтоном

5 липня 2020,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джон Девід Вашингтон готується до своєї відповідальної місії, що вирішить долю усього світу, на нових локалізованих постерах науково-фантастичного епіка «Тенет», якими днями поділилася студія Warner Bros. Pictures.

У новому фільмі від творця культових фантастичних стрічок «Початок» та «Інтерстеллар» Крістофера Нолана Вашингтон втілює безіменного Протагоніста, який за допомогою потужної зброї у вигляді слова «Тенет» бореться за виживання усього світу. Він подорожує огорнутим сутінками світом міжнародного шпигунства з єдиною місією, яка розгорнеться за межами реального часу. Це не подорож крізь час. Це інверсія.

На двох нових постерах Протагоніст у втіленні Вашингтона з'являється з пістолетом та в кисневій масці, в якій його також можна було побачити в трейлерах. Навіщо вона йому знадобиться, дізнаємося вже скоро.

Допомагати герою в його непростій місії будуть Роберт Паттінсон і Елізабет Дебікі. Також компанію їм в кадрі складуть Майкл Кейн і Кеннет Брана.

В український прокат фантастика «Тенет» вийде 12 серпня.

Тим часом ви можете подивитися в кінотеатрах України супергеройський екшен Нолана «Темний лицар повертається», який повернувся на великі екрани на честь відновлення роботи кінотеатрів, а 30 липня в повторний прокат вийде ще один культовий фільм режисера «Початок».

1428 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: