Різ Візерспун про продовження пандемії COVID-19: «Будьте добрими, носіть маску»

2 липня 2020,  20:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Різ Візерспун поділилася в соцмережах літнім селфі в картатій масці від COVID-19, щоб нагадати своїм шанувальникам, що пандемія продовжує набирати обертів і що зовсім нескладно дотримуватися простих правил перебування в громадських місцях.

Минулого тижня 44-річна американська актриса опублікувала в Twitter фотографію з собою в масці з наступним проханням до всіх людей планети:

Привіт всім! Носити маску це не політична заява. Це означає, що ви дбаєте про здоров'я і безпеку оточуючих людей. Будьте добрішими, носіть маску!

США, де Візерспун проживає разом зі своєю родиною та дітьми, все ще лідирує в антирейтингу країн, де зафіксовано найбільшу кількість випадків зараження коронавірусом понад 2,7 мільйона. З них вилікувалося 844 тисяч, а 130 тисяч закінчилися летальним результатом. Так що нагадування про маску і про те, що треба дбати про оточуючих, вельми до речі. Причому не тільки для жителів США.

В останні роки Візерспун активно підкорювала телеекрани, зігравши головні ролі в хітових серіалах «Велика маленька брехня», «Ранкове шоу» та «Усюди жевріють пожежі», а в майбутньому вона повернеться на великі екрани в комедії «Блондинка в законі 3».

З 2 липня в Україні відновили роботу кінотеатри, і щоб їх не закрили через пару днів, давайте брати приклад з Візерспун і не забувати свої маски. А також пам'ятайте про використання антисептика, миття рук та дотримання соціальної дистанції в 2 метри.

1259 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: