«Євробачення»: слухаємо ту чарівну пісню «Husavik» з фіналу комедії від Netflix

2 липня 2020,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі фінальний виступ з фільму «Музичний конкурс Євробачення: Історія групи Fire Saga», де головна героїня виконує пісню «Husavik», яка, на думку багатьох глядачів, заслуговує отримати «Оскар».

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ про фільм «Євробачення», прем'єра якого відбулася на Netflix минулого тижня, 26 червня.

Музична комедія «Євробачення» слідує за злетами і падіннями маловідомого ісландського дуету Fire Saga, який складається з друзів дитинства Ларса та Сігріт, коли вони отримують рідкісний шанс представити свою країну на найбільш престижному пісенному конкурсі світу.

Ларс та Сігріт виступили на «Євробаченні» з піснею «Double Trouble», і, незважаючи на катастрофу на сцені, що трапилася з вини масивних спецефектів, їм вдалося прорватися до фіналу.

Зрозумівши, що всі ці роки Ларс був егоїстом і не давав Сігріт розкрити свій потенціал, він пропонує подрузі виконати в фіналі її нову пісню «Husavik (My Home Town)», яку вона присвятила їхньому рідному місту Хусавік. І хоча через це вони були дискваліфіковані, пісня Сігріт підкорила серця глядачів по всьому світу, що робить цей епізод одним з головних музичних моментів кіно 2020 року.

Ролі Ларса та Сігріт виконують актори Вілл Феррелл і Рейчел МакАдамс, але в даному випадку за спів Сігріт відповідає також шведська співачка Моллі Санден. Щоб домогтися такого результату, звукорежисер об'єднав голоси МакАдамс і Санден в одне прекрасне ціле.

Читайте також нашу рецензію на фільм «Музичний конкурс Євробачення: Історія групи Fire Saga».

2577 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: