Хто зірвав весілля Айві і Кайтмена в фіналі 2 сезону мультсеріалу «Харлі Квінн»?

29 червня 2020,  23:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пару днів тому вийшла фінальна серія 2 сезону хітового мультсеріалу «Харлі Квінн», де, як ми і припускали, нас чекало одне божевільне весілля.

Обережно, якщо ви ще не дивилися фінал 2 сезону, який отримав промовисту назву «The Runaway Bridesmaid» («Подружка нареченої, яка втекла»), далі йдуть СПОЙЛЕРИ.

Щодо того, що станеться на весіллі Айві (Лейк Белл) і Кайтмена (Метт Оберг), ходило багато теорій, багато з яких грішили на Харлі (Кейлі Куоко), адже вона закохана в Айві і цілком могла б стати причиною того, що весілля не відбулося. Але сценаристи вирішили піти іншим шляхом.

На весілля проник без запрошення Джим Гордон (Крістофер Мелоні) з поліцією, щоб заарештувати Айві і Кайтмена, попередньо замінивши всі квіти на святкуванні на пластикові, щоб Отруйний плющ не змогла використати їх для втечі.

Харлі (майже) вчасно розкусила план Джима, і, незважаючи на затримку в особі лютої Дженніфер (Мері Голленд), вирубила комісара та вивела Айві і Кайтмена з церкви, яку поліція залила сльозогінним газом.

Перед нападом Гордона Айві і Кайтмен обидва встигли сказати «згодна» і «згоден», але їх не встигли одружити остаточно. І Харлі, бажаючи Айві щастя, запропонувала сама одружити їх поруч з церквою, поки навколо поліція боролася з суперлиходіями, оскільки вона отримала ліцензію на весілля на спеціальному сайті.

І тут Кайтмен вирішив, що з нього досить. Він сказав, що хоче одружитися на Айві, але під час клятв побачив на її обличчі, що вона цього не хоче.

Кайтмен полетів на своєму повітряному змії, а Харлі та Айві втекли від Гордона на машині для молодят. І поки вони тікали від поліції, Айві захопилася тим, як Харлі намагається змінюватися і рости, і нарешті-то визнала, що теж любить її.

Як вам фінал 2 сезону «Харлі Квінн» і такий результат весілля Айві і Кайтмена? Діліться своїми враженнями в коментарях.

2638 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: