Роккі назавжди: Сільвестр Сталлоне представив свою стильну маску для боротьби з COVID-19

29 червня 2020,  17:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Вирішивши нагадати всім нам, що коронавірус нікуди не зник з приходом літньої спеки, зірка культової франшизи «Роккі» Сільвестр Сталлоне створив свою маску від COVID-19 для перебування в людних місцях.

Минулого тижня Слай представив в соцмережах свою маску від коронавірусу, яку прикрашає мотивуюча фраза «Продовжуй битися!» та два силуети його легендарного боксера Роккі Бальбоа.

В описі до фотографій номінант на премію «Оскар» повідомив, що частину прибутку він пожертвує благодійним організаціям, які боряться з COVID-19:

ГОВОРИТЬ ВСЕ... Якщо вам подобається [ця маска], ви можете придбати її в @slystalloneshop... Частина прибутку від продажів піде в організації, які присвятили своє життя боротьбі з цією жахливою хворобою. Крапка.

Сталлоне попрощався з роллю Роккі у фільмі «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа», що вийшов в українських кінотеатрах на початку минулого року, а після він в останній раз зіграв Рембо в екшен-трилері «Рембо: Остання кров».

В майбутньому актор втілить старіючого супергероя у фільмі «Самаритянин», чиї зйомки в березні перервала світова пандемія коронавірусу.

1793 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: