Джамала заспівала в американській комедії «Євробачення: Історія вогненної саги»

29 червня 2020,  16:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня на стримінговій платформі Netflix відбулася прем'єра музичної комедії «Євробачення: Історія вогненної саги», в якій в несподіваному камео з'явилася українська співачка Джамала.

Фільм «Євробачення» слідує за пригодами двох ісландських виконавців Ларса та Сігріт (Вілл Феррелл і Рейчел МакАдамс), які випадково отримують шанс представити Ісландію на найбільш престижному пісенному конкурсі у світі «Євробачення» і не зупиняться ні перед чим, щоб перемогти в ньому.

Приїхавши на конкурс, Ларс і Сігріт отримують запрошення на вечірку для всіх конкурсантів від Александра Лемтова (Ден Стівенс), який представляє на «Євробаченні» Росію. І, звичайно, ця вечірка не обходиться без пісень.

В один момент учасники починають співати відомі композиції, як пісня Шер «Believe», пісня групи ABBA «Waterloo» та хіт Black Eyed Peas «I Gotta Feeling», і тут до вигаданих персонажів приєднуються справжні легенди конкурсу останніх років, в числі яких Джамала, Кончіта Вурст, Нетта, Лорін та Александр Рибак.

Ви також можете побачити Джамалу та інших переможців конкурсу на нових кадрах фільму Девіда Добкіна, які знаходяться нижче.

1897 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: