«Доктор Стрендж 2»: Мордо повертається на фантастичному фан-постері сиквела

29 червня 2020,  16:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У світлі того, що Чіветель Еджіофор підтвердив в новому інтерв'ю свою участь в супергеройському фільмі «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля», шанувальники фільмів MCU тут же вирішили створити з ним та іншими основними героями сиквела космічний постер.

Автором фантастичного фан-постера другої (майже) сольної пригоди верховного чаклуна Доктора Стренджа, який ви можете розглянути нижче, виступив діджитал-художник з ніком psychboz.

На його постері разом зі Стренджем (Бенедикт Камбербетч) присутні Багряна відьма (Елізабет Олсен), у якої буде ключова роль в сиквелі, а також давні колеги головного героя Вонг (Бенедикт Вонг) та Мордо (Еджіофор).

Мордо був одним з учителів Стренджа, коли той прибув до Камар-Таджа, але коли Стрендж використав Камінь Часу, щоб зупинити Дормамму, Мордо вирішив, що «у світі занадто багато чаклунів», які використовують магію на свій розсуд, і ступив на стежку війни з ними.

Також на фан-постері можна побачити ім'я Тільди Свінтон, яка втілювала Прадавню, але її участь в сиквелі поки під питанням, враховуючи те, що вона загинула. Хоча флешбеки ще ніхто не відміняв.

Прем'єра супергеройського блокбастера «Доктор Стрендж 2», режисером якого буде Сем Реймі, очікується 24 березня 2022 року.

2783 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: