Емілі Блант і Джон Красінські представили новий трейлер мультфільму «Гармидер у світі тварин», що вийде на Netflix

27 червня 2020,  14:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix врятував мультфільм «Гармидер у світі тварин», який не міг знайти прокатну компанію зі своєї прем'єри в 2017 році. І його новий трейлер містить привітання від зіркового каста, до якої увійшли Емілі Блант, Джон Красінські та Сільвестр Сталлоне.

Сімейна анімація «Гармидер у світі тварин», над створенням якої працювали режисери Тоні Бенкрофт, Скотт Крістіан Сава і Джейм Маестро, розповість про родину, яка отримує коробку чарівного печива у формі різних тварин, з'ївши яке людина перетворюється на цю тварину. За допомогою цього печива вони повинні врятувати занепалий цирк від свого злого дядька Горація П. Гантінгтона.

Разом з релізом нового трейлера команда мультфільму опублікувала подяку всім, хто підтримував їх усі ці роки:

Ми такі раді нарешті повідомити вам гарні новини! Спасибі вам усім за вашу любов, підтримку і підбадьорення, поки ви стежили за нашою подорожжю до створення цього фільму... з усіма злетами і падіннями. Спасибі чудесному касту, нашій команді і, звичайно, Netflix за те, що він врятував наш фільм і повірив в нас, коли ми вже думали, що ніхто і ніколи не побачити наш маленький фільм.

Також в оригіналі можна буде почути голоси акторів Денні ДеВіто, Іена Маккеллена, Рейвен, Патріка Варбертона і Тари Стронг.

На Netflix прем'єра мультфільму «Гармидер у світі тварин» відбудеться 24 липня.

1379 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: