Фрагмент 2 сезону серіалу «Хлопаки» представляє супергероїню Штормфронт

26 червня 2020,  23:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий фрагмент 2 сезону хітового серіалу «Хлопаки», яким щойно поділився стримінговий сервіс Prime Video від Amazon, показує незграбне знайомство нової супергероїні Штормфронт з представниками Сімки.

Події серіалу «Хлопаки», який ґрунтується на однойменному коміксі Гарта Енніса та Деріка Робертсона, розвиваються у світі, де супергерої є публічними особистостями і працюють на корпорацію Vought International. Найвідомішими з них є команда Сімка, яка намагається здаватися в очах публіки героями, а насправді приховує від камер безліч гріхів та лиходійств.

У фрагменті 2 сезони її лідер Гоумлендер (Ентоні Старр) та одна з найсильніших учасниць Королева Мейв (Домінік МакЕллігот) записують соціальну рекламу на підтримку солдат, як раптом на зйомки прибуває нова супергероїня Штормфронт (Ая Кеш), яка все транслює в соцмережі, й повідомляє їм, що вона замінить Прозорого (Алекс Гесселл) в Сімці. Гоумлендер точно не очікував такого.

В інтерв'ю для журналу Entertainment Weekly актриса Ая Кеш, яка втілює Штормфронт, так описала свою супергероїню:

Я вважаю, що Штормфронт буде як атомна бомба, яка вибухає в Сімці. Можливо, атомна бомба не зовсім точно це описує. Ми в Чорнобилі. Ось вам [відповідна асоціація]. Це буде в дусі Чорнобиля.

Розглянути сіро-бордовий костюм Штормфронт ви можете на промо-фотографії нижче, де вона позує на тлі військової техніки зі зйомок тієї самої соціальної реклами, про яку йдеться у фрагменті.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Хлопаки» очікується 4 вересня.

2689 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: