Дивимося трейлер 4 сезону хітового серіалу «Оповідь служниці» з Елізабет Мосс

25 червня 2020,  17:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб скрасити наше очікування, стримінгова платформа Hulu опублікувала тизер-трейлер 4 сезону драматичної антиутопії «Оповідь служниці», прем'єра якого очікується аж у 2021 році.

Серіал «Оповідь служниці», на чиєму рахунку є 2 премії «Золотий глобус» і 14 премій «Еммі», є екранізацією роману канадської письменниці Маргарет Етвуд, чиє дія розгортається в майбутньому в вигаданій тоталітарній державі Республіці Ґілеад, що розташована на території сучасних США і є релігійною теократією. В результаті забруднення навколишнього середовища тільки одна жінка зі ста може народити дитину. Таких жінок забирають і перетворюють на служниць, які повинні народжувати дітей високопоставленим чиновникам, чиї дружини безплідні.

Джун Осборн, роль якої виконує актриса Елізабет Мосс, теж була такою служницею, але вирішила боротися за свої права і своє щастя, а також за свободу інших жінок. У трейлері 4 сезону вона каже:

Я не можу відпочивати. Моя дочка заслуговує кращого. Ми всі заслуговуємо кращого. Зміни ніколи не приходять легко. Ця війна сама себе не виграє.

На початку року Мосс можна було побачити в кінотеатрах в хітовому горор-трилері «Людина-невидимка», а в цьому місяці на стримінгових платформах вийшов новий фільм з її участю «Ширлі», продюсером якого виступає Мартін Скорсезе.

1390 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: