Джессіка Честейн стає небезпечною найманою вбивцею в трейлері фільму «Агент Єва»

24 червня 2020,  16:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пару годин тому вийшов офіційний трейлер екшен-трилера «Агент Єва», в якому знялися Джессіка Честейн, Колін Фаррелл і Джон Малкович.

У фільмі «Агент Єва» Честейн втілює розумну, красиву і дуже небезпечну найману вбивцю на ім'я Єва. Переміщаючись по світу немов тінь, вона виконує найскладніші завдання свого керівництва. Раптово, коли чергова спецоперація йде не за планом, і Єва вирішує вийти з гри, один з босів секретної служби відкриває на неї полювання.

Боса секретної служби, який вирішує прибрати Єву, втілює Фаррелл, а її зв'язкового грає Малкович. І трейлер показує, що, коли герой Малковича виступає проти рішення героя Фаррелла прибрати Єву, між ними починається бійка не на життя, а на смерть.

Також у фільмі з'являться зірка супергеройської дилогії «Фантастична четвірка» Йоан Гріффіт, який зіграє одну з жертв Єви, та лауреат премії «Оскар» Коммон, який втілить її колишнього коханого.

Режисером цього екшен-трилера виступає Тейт Тейлор, який зняв оскароносну драму «Прислуга», де також знялася Честейн, а також трилери «Дівчина у потягу» і «Ма». Останній з них вийшов на екрани в минулому році.

Поки невідомо, коли фільм «Агент Єва» вийде в український прокат, але його прем'єра очікується цього літа. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися його дату української прем'єри першими.

1624 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: