Дивимося третій трейлер екшену «Кінгс Мен» з Рейфом Файнсом і Гаррісом Дікінсоном

22 червня 2020,  13:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних студія 20th Century Studios поділилася новим трейлером свого очікуваного пригодницького бойовика «Кінгс Мен», який буде приквелом фільмів «Кінгсман: Таємна служба» та «Кінгсман: Золоте кільце».

Новий екшен режисера Меттью Вона, який зняв обидва попередні фільми про таємну британську шпигунську організацію та її відважних агентів, буде ґрунтуватися на коміксах Марка Міллара і Дейва Гіббонса й покаже заснування тієї самої організації під назвою Kingsman.

Події приквела будуть розвиватися на початку 20 століття. У ньому найгірші тирани і кримінальні генії в історії об'єднуються в одну команду, щоб почати війну, що забере життя мільйонів людей. І одна людина повинна боротися з часом, щоб зупинити їх.

На зміну Коліну Ферту і Терону Еджертона тут прийдуть зірка Поттеріани Рейф Файнс та Гарріс Дікінсон, відомий завдяки стрічкам «Чаклунка: Повелителька темряви» і «Темні уми». Вони втілять новий дует наставника і шпигуна-новобранця.

Компанію їм складуть Джемма Артертон, Джимон Гонсу, Стенлі Туччі, Аарон Тейлор-Джонсон, Меттью Гуд, Даніель Брюль, Чарльз Денс та Ріс Іванс. Останнього можна побачити в трейлері в образі Григорія Распутіна, близького друга сім'ї російського імператора Миколи II, чий образ донині оповитий таємницею.

Разом з трейлером з'явився новий постер приквела, який показує, що актор Том Голландер зіграє в ньому одразу трьох персонажів.

Українська прем'єра екшену «Кінгс Мен» повинна була відбутися ще в лютому, але потім була перенесена на 17 вересня.

2219 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: