Дженні Слейт, Джилліан Андерсон і Зак Галіфіанакіс відправляються до Норвегії в трейлері фільму «Сонце уночі»

22 червня 2020,  12:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до дивної подорожі до Норвегії для натхнення? Тоді для вас у мережі з'явився трейлер драматичної комедії Давіда Внендта «Сонце уночі», яка в минулому році була представлена ​​в рамках кінофестивалю «Санденс».

Фільм Внендта є екранізацією однойменного роману письменниці Ребекка Дінерштейн, яка сама написала сценарій по своїй книзі. Його події розвиваються в Нью-Йорку та Норвегії і слідують за американською художницею Френсіс та емігрантом Яшею, які закохуються за полярним колом. Френсіс прибуває до Норвегії, щоб бути асистенткою відомого художника в його новому проекті, а Яша приїхав, щоб поховати свого батька на землях вікінгів. Разом під сонцем, яке ніколи не сідає, вони відпускають минуле і відкривають майбутнє та сім'ю, яку не знали, що мають.

Роль Френсіс виконує актриса Дженні Слейт, відома завдяки супергеройському екшену «Веном» та мультфільмам «Секрети домашніх тварин». Яшу грає зірка комедії «Шахрайки» Алекс Шарп.

Також в адаптації роману Дінерштейн з'являться зірка культового серіалу «Секретні матеріали» Джилліан Андерсон, яка втілює мати Яші, та зірка комедійної трилогії «Похмілля у Вегасі» Зак Галіфіанакіс.

В американський прокат стрічка «Сонце уночі» вийде у липні.

1814 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: