Вийшов український трейлер трилера «Безжальний» з Расселом Кроу

21 червня 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього літа в кінотеатрах України відбудеться прем'єра нового психологічного трилера «Безжальний», головну роль в якому виконує лауреат премії «Оскар» Рассел Кроу, відомий завдяки стрічкам «Гладіатор», «Знедолені» та «Ігри розуму».

Згідно з його офіційним синопсисом, трилер режисера Дерріка Борте «Безжальний», який написав сценарист знаменитих трилерів «Нічний рейс» і «Параноя» Карл Еллсуорт, досліджуватиме «крихкий баланс в суспільстві, яке перебуває на межі, беручи за приклад злість на дорозі, що призводить до непередбачуваного і жахливого результату».

У ньому молода жінка на ім'я Рейчел (Карен Пісторіус) спізнюється на роботу, коли вона стикається на світлофорі з незнайомцем (Кроу), чиє життя привело його до відчуття безпорадності та незначущості. Незабаром Рейчел дізнається, що вона і всі, кого вона любить, стають ціллю цього чоловіка, який вирішив здійснити свій останній вчинок і дати їй серію смертельних уроків. Так Рейчел потрапляє в небезпечну гру кота і миші, яка доводить, що ми ніколи не знаємо, як близько знаходимося від людини, яка може зірватися з ланцюга.

Сина Рейчел, на якого також починає полювання водій-маніяк у втіленні Кроу, втілить зірка минулорічного горора «Дитячі ігри» Гебріел Бейтман.

В український прокат фільм «Безжальний», як підтверджує його локалізований постер з дуже суворим Кроу, вийде 16 липня.

А поки ви можете побачити Кроу в драматичному вестерні Джастіна Курзеля «Правдива історія банди Келлі», який доступний для перегляду на стримінгових платформах Megogo і iTunes.

3051 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: