Стана Катік озброєна і дуже небезпечна в трейлері 3 сезону серіалу «Амнезія»

19 червня 2020,  17:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за відважною героїнею Кейт Беккет із хітового серіалу «Касл»? Тоді вас напевно порадує трейлер 3 сезону ще одного детективного серіалу «Амнезія», головну роль в якому виконує Стана Катік.

Серіал «Амнезія» розповідає про агента Емілі Бірн (Катік), яка полювала на небезпечного серійного вбивцю, що орудував в Бостоні, після чого безслідно зникла. Через шість років її знайшли в покинутому будинку з серйозною амнезією, яка стерла з пам'яті Емілі весь час, проведений в ув'язненні. Повернувшись додому, вона намагається знову з'єднатися зі своєю сім'єю, у якої тепер нове життя.

У 3 сезоні відсторонення Емілі від роботи в ФБР добігає кінця, і тут відбувається новий злочин, який має до неї безпосереднє відношення, відправляючи героїню в небезпечну подорож, що загрожує життю членів її сім'ї, яку вона з усіх сил намагається зберегти.

Нижче ви знайдете офіційний постер 3 сезону, де головна героїня виглядає дуже рішуче. Нові серії серіалу «Амнезія», де Катік також є одним з виконавчих продюсерів, вийдуть 17 липня.

1685 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: