«Месники 5»: новий епічний фан-постер показує Галактуса та Срібного серфера

11 червня 2020,  22:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже давно ходять чутки про те, що наймогутніші супергерої всесвіту Marvel битимуться в майбутньому з суперлиходієм Галактусом, і новий фан-постер супергеройського екшену «Месники 5» дражнить його прибуттям.

У коміксах Marvel Галактус є могутньою космічною сутністю, яка поглинає планети для підтримки своєї життєвої сили, так що цілком підходить на роль нового головного лиходія всесвіту MCU в його Четвертій фазі.

Фан-артом з його участю поділилася на цьому тижні художниця з ніком cvialet_art. На її постері на тлі космосу височіє голова Галактуса, поверненого до нас спиною, поки добре відомі нам супергерої Тор (Кріс Гемсворт), Капітан Марвел (Брі Ларсон), Людина-павук (Том Голланд), Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч) і Чорна пантера (Чедвік Боузман) готуються до битви з ним.

Також поруч з Галактусом можна побачити маленьку фігуру, яка летить на наших супергероїв і є Срібним серфером.

Галактус і його посланник Срібний серфер вже з'являлися на великому екрані у фільмі «Фантастична четвірка: Вторгнення Срібного серфера», але їхній історії не завадив би перезапуск в рамках всесвіту MCU.

А що ви думаєте з цього приводу? Чи довго нам ще чекати на прибуття Галактуса в фільмах Marvel? Діліться своїми думками в коментарях.

12302 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: