Перший погляд на Пірса Броснана в ролі короля Людовика XIV у фентезі «Дочка короля»

11 червня 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка Бондіани Пірс Броснан втілить знаменитого французького короля Людовіка XIV в фентезійному фільмі «Дочка короля», який своїм сюжетом трохи нагадує фентезі «Пірати Карибського моря: На дивних берегах».

Фільм «Дочка короля» буде слідувати за пошуками короля Людовика XIV, також відомого як «Король-сонце», способу здобути вічне життя. Він ловить русалку, щоб вкрасти її життєву силу, але все ускладнюється, коли його незаконнонароджена дочка дізнається про існування чарівної істоти.

Дочку короля Марі-Жозеф втілить Кая Скоделаріо, відома завдяки франшизі «Той, що біжить лабіринтом» і фентезі «Пірати Карибського моря: Помста Салазара».

Роль русалки виконає китайська актриса Фань Бінбін.

Разом з ними у фільмі з'являться актори Бенджамін Вокер, Вільям Герт, Бен Ллойд-Г'юз, Рейчел Гріффітс, Крістал Кларк і Пабло Шрайбер.

Зйомки фентезі режисера Шона МакНамари проводилися в 2014 році спочатку у французькому місті Версаль, а після переїхали до столиці Австралії Мельбурн.

Нижче ви можете побачити офіційні кадри фільму «Дочка короля», що показують, як Броснан буде виглядати в ролі Людовика XIV. Прем'єра фентезійної стрічки МакНамари очікується пізніше в 2020 році.

11967 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: