«Агенти Щ.И.Т.»: Дейзі прикидається агентом ЦРУ у фрагменті 3 серії 7 сезону

11 червня 2020,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC поділився розширеним фрагментом з нової серії 7 сезону супергеройського серіалу «Агенти Щ.И.Т.», в якому Дейзі демонструє, що за ці роки вона з новачка перетворилася на одного з кращих секретних агентів, здатних заговорити зуби навіть бувалим шпигунам.

Перша сцена показує, як агент Деніел Суза (Енвер Гьокай), який в середині минулого століття працював на Щ.И.Т. разом з легендарною Пеггі Картер (Хейлі Етвелл), виявляє в своєму кабінеті цікаву Дейзі (Хлоя Беннет), яка дивиться його файли і каже, що працює на ЦРУ.

Вивчивши повне досьє агента Сузи перед завданням, Дейзі не складає труднощів переконати його, що вона дійсно працює на найвідоміше у світі розвідувальне управління. Суза їй вірить і вважає, що вона прибула, щоб обговорити той звіт, який він відправив в ЦРУ, де він викладає свої припущення про те, що після Другої світової війни у Щ.И.Т. проникли ворожі агенти. Дейзі теж йому вірить, оскільки події фільму «Перший месник: Друга війна» це підтвердили багато років по тому.

Тим часом у другій сцені Дік (Джефф Ворд) безуспішно намагається вести допит Джеральда Шарпа (Майкл Гестон), якого команда взяла в полон, але це не заважає йому зробити велике відкриття щодо проекту «Гелій», тієї небезпечної зброї, яка в майбутньому Діка може знищувати космічні кораблі, але в 1950-х є просто «купою мотлоху», яка не працює, оскільки «на Землі немає нічого настільки потужного, що змогло б розвинути його швидкість».

Повернувшись до Мака (Генрі Сіммонс) і Йо-Йо (Наталія Кордова-Баклі), Дік передає їм слова Шарпа, але, не дивлячись на те, що вони раді, що на Землі немає технології для запуску «Гелія», Дік затьмарює їхню радість, оскільки це раніше її не було, а тепер на планету прибули кронікони, які як раз і здатні запустити цю зброю. Почувши це, Мак пропонує «викликати кавалерію», тобто Мей (Мінг-На).

Наступна серії фінального сезону серіалу «Агенти Щ.И.Т.» вийде на екрани через тиждень, 18 червня за українським часом.

1653 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: