Джозеф Гордон-Левітт, літак і терористи в трейлері фільму «7500»

10 червня 2020,  22:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Amazon поділилася сьогодні офіційним трейлером драматичного фільму «7500», де зірка стрічок «Початок» і «Прогулянка висотою» Джозеф Гордон-Левітт втілює пілота, чий літак намагаються взяти під контроль терористи.

Фільм «7500», названий на честь коду для повідомлення про захоплення літака терористами, покаже, як звичайний робочий день Тобіаса Елліса, молодого американського другого пілота на рейсі з Берліна в Париж, незабаром після зльоту перетворюється на пекло, коли терористи, озброєні саморобними ножами, раптово починають штурмувати кабіну. Тобіас отримує травму руки, тоді як перший пілот Майкл виявляється серйозно пораненим. Зумівши тимчасово відбити напад, переляканий Тобіас зв'язується з наземним управлінням, щоб спланувати екстрену посадку. Але коли викрадачі вбивають пасажира і погрожують убити більше невинних людей, якщо він не пустить їх назад до кабіни, ця звичайна людина опиняється перед обличчям жахливого ​​випробування.

Роль першого пілота Майкла виконує актор Карло Кітцлінгер, а дівчину Тобіаса, стюардесу Гьокче, грає Айлін Тецель.

Режисером і сценаристом «7500» виступає німець Патрік Воллрат, номінований на премію «Оскар» за короткометражний фільм «Все буде добре».

На стримінговій платформі Prime Video прем'єра драматичного трилера «7500» відбудеться вже наступного тижня, 19 червня.

1453 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: