Дивимося вибуховий ТБ-ролик фільму «Мій шпигун» з Дейвом Батіста

10 червня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройських фільмів «Вартові Галактики» Дейв Батіста влаштовує вибух і стає нянькою в ТБ-ролику комедійного екшену (чи екшен-комедії) «Мій шпигун», де його напарником буде Хлоя Коулмен.

У фільмі «Мій шпигун» Батіста втілює агента ЦРУ Джей Джея, який повинен довести, що чогось вартий, щоб залишитися на службі. Випадково доля його кар'єри опиняється в руках амбіційної 9-річної дівчинки на ім'я Софі. Вони укладають угоду: Джей Джей вчить її, як це бути шпигуном, а Софі обіцяє нікому не розповідати про те, що він агент під прикриттям.

Коулмен, яка грає Софі, ви могли бачити в хітовому драматичному серіалі «Велика маленька брехня», де вона втілила дочку героїні Зої Кравіц. А в майбутньому вона з'явиться в науково-фантастичному епіку Джеймса Кемерона «Аватар 2».

Також в кадрі цієї пригодницької стрічки про справжню дружбу, яку зняв режисер Пітер СігалГранд реванш», «Будь кмітливим», «50 перших поцілунків»), з'являться актори Крістен Шаал та Кен Жонг.

Українська прем'єра фільму «Мій шпигун» повинна була відбутися ще в минулому році і неодноразово переносилася, але тепер сподіваємося, що вона все-таки відбудеться 2 липня, як і повідомляє локалізований постер.

1799 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: