«Старгьорл»: промо, кадри і опис 5 серії «Годинникар та Доктор Мід-Найт»

10 червня 2020,  15:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нове Товариство Справедливості Америки продовжує зростати. У 5 серії супергеройського серіалу «Старгьорл» до Кортні та Іоланди приєднаються їхні нові друзі Бет та Рік, які стануть Доктором Мід-Найт і Годинникарем.

Офіційний опис серії, яка отримала просту і промовисту назву «Hourman and Dr. Mid-Nite» («Годинникар та Доктор Мід-Найт»):

Поки Кортні (Брек Бессінджер) відправляється вербувати нових членів Товариства Справедливості, Пет (Люк Вілсон) опиняється на крок ближче до того, щоб дізнатися, які члени Товариства Несправедливості Америки можуть жити в Блакитний долині. Тим часом пошуки Ріка (Кемерон Джеллман) приводять Кортні, Іоланду (Івет Монреаль) та Бет (Анжеліка Вашингтон) на вечірку Сінді Берман (Мег Келлі) на честь Гелловіну.

Сінді найпопулярніша дівчина в школі Blue Valley High, а також та, яку найбільше бояться. Вона є дочкою суперлиходія Доктора Іто/Короля драконів (Нельсон Лі) і зустрічається з Генрі Кінгом мол. (Джейк Остін Вокер), сином суперлиходія Генрі Кінга ст./Брейнвейва (Крістофер Джеймс Бейкер). Так що вечірка в її будинку напевно буде ненудною для нових членів Товариства Справедливості.

Прем'єра 5 серії серіалу «Старгьорл», яку зняв режисер Девід СтрейтонОбдаровані», «Гарний доктор», «Новий агент МакГайвер»), відбудеться 17 червня за українським часом.

1939 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: