Фан-арт дня: Супермен і Диво-жінка цілуються на романтичному фан-арті DCEU

9 червня 2020,  22:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте, як Зак Снайдер наполегливо натякав у фільмах «Бетмен проти Супермена» і «Ліга справедливості» на те, що у Бетмена й Диво-жінки буде роман? Якщо вас ця пара теж не особливо підкорила, то дивіться новий романтичний фан-арт всесвіту DCEU, який показує пристрасні поцілунки Диво-жінки і Супермена.

Фан-артом з Кларком Кентом і Діаною Принц у втіленні акторів Генрі Кавілла і Галь Гадот, які цілуються на тлі величезного Місяця, поділився в соцмережах у кінці травня талановитий діджитал-художник ultraraw26.

На цьому малюнку наймогутніші супергерої у всесвіті DC Супермен та Диво-жінка виглядають так, ніби вони, будучи дуже сильно закоханими одне в одного, не бачилися вже 100 років і возз'єдналися після важкої битви зі злом.

Як вам така парочка? Діліться своїми враженнями в коментарях.

Тільки не показу цей арт Стіву Тревору. Не розбивайте хлопцеві серце.

Диво-жінка повернеться на екрани кінотеатрів 13 серпня в своєму другому сольнику «Диво-жінка 1984», події якого будуть розвиватися в 1980-х роках.

Щодо повернення Супермена на великі екрани ходять різні чутки, але очікується, що він з'явиться в одному з майбутніх проектів DCEU, в числі яких знаходяться «Чорний Адам», «Шазам 2» і «Аквамен 2».

3480 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: