Дивимося божевільний трейлер комедії «Білл і Тед 3» з Кіану Рівзом та Алексом Вінтером

9 червня 2020,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіану Рівз і Алекс Вінтер знову відправляються в незабутню подорож різними епохами в першому трейлері науково-фантастичної комедії «Білл і Тед 3».

А ось розширений синопсис до продовження культових фільмів «Неймовірні пригоди Білла і Теда» і «Нові пригоди Білла і Теда», режисером якого став Дін Парізо:

Колись подорожуючі у часі друзі-невдахи Білл і Тед почули пророцтво про те, що їхній рок-н-рол врятує всесвіт від загибелі. Однак пройшло вже багато років, але ту саму пісню герої так і не написали. Крім того, їхні шлюби розвалюються, а власні діти дуже злі на них. Але незабаром прибуває якийсь прибулець з майбутнього, який нагадує, що якщо Білл і Тед не видадуть свій хіт, то цілому світові дійсно буде загрожувати неймовірна небезпека. Тепер, коли час закінчується, Білл і Тед відправляються в нову подорож по різним епохам в пошуках натхнення. Компанію їм складуть їхні ж дочки, кілька історичних особистостей та легендарних музикантів.

Дочок Білла і Теда звати Тея і Біллі (збіг?), і їх зіграють актриси Самара Вівінг та Брігітт Ланді-Пейн, яких ви можете побачити в компанії своїх батьків-невдах на одному з офіційних кадрів, що знаходяться нижче.

Світова прем'єра фільму «Білл і Тед 3» очікується 21 серпня. Поки невідомо, чи побачимо ми цю божевільну пригоду Рівза та Вінтера в українських кінотеатрах.

1263 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: