Горор «Закляття 3» вийде в українських кінотеатрах у вересні

6 червня 2020,  18:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська прем'єра фільму жахів «Закляття 3: За велінням диявола», в якому повернуться Віра Фарміга і Патрік Вілсон, призначена на 10 вересня.

Містичний горор «Закляття 3» буде третьою небезпечною пригодою мисливців за привидами і дослідників паранормальних явищ Еда та Лоррейн Ворренів та розповість про судовий процес над Арне Шайєнном Джонсоном, що є першою відомою судовою справою в Сполучених Штатах, де захист намагався довести невинність, ґрунтуючись на ствердженні підсудного про те, що він одержимий демонами, і його запереченні особистої відповідальності за злочин.

Роль Арне виконає актор Руаірі О'Коннор.

Фільм також обіцяє флешбеки про молодість головних героїв. Молоду Лоррейн зіграє Меган Браун, а молодого Еда Мітчелл Гуг.

Режисером «Закляття 3» є Майкл Чавес, який зняв минулорічний фільм жахів «Прокляття Ла Йорони», а сценаристом та продюсером проекту виступає творець даної горор-франшизи Джеймс Ван.

Поки в мережі не був представлений офіційний трейлер фільму жахів «Закляття 3», а ті, які ви можете зараз знайти на Youtube, є роботою рук шанувальників франшизи. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб подивитися його справжній трейлер першими.

1723 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: