Брі Ларсон літає на новому фото свого сольного екшену «Капітан Марвел»

5 червня 2020,  22:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапила нова закулісна фотографія минулорічного супергеройського фільму від Marvel Studios «Капітан Марвел», яка показує, як знімалися польоти героїні Брі Ларсон у відкритому космосі.

Новий знімок зі зйомок екшену Анни Боден і Раяна Флека, яким поділився на своєму сайті фотограф Чак Злотнік, показує Ларсон в костюмі й шоломі супергероїні Капітан Марвел, підвішену на тросах на тлі величезних синіх екранів, де потім за допомогою спецефектів з'явилися види космосу.

Спочатку Капітан Марвел носила синьо-зелений костюм, оскільки служила в елітному загоні воїнів кріі, але, вирішивши стати супергероїнею, змінила його кольори на червоний та синій і в такому вигляді вперше знищила ворожий космічний корабель, буквально протаранивши його.

Супергеройський екшен «Капітан Марвел», який вийшов на великі екрани на початку березня 2019 року, відправив нас в 1990-і роки й показав історію становлення однієї з наймогутніших героїнь всесвіту Marvel Керол Денверс та її знайомство з Ніком Ф'юрі, яке й надихнуло його на створення проекту «Месники».

Клікайте на зображення нижче, щоб перейти до галереї фільму та подивитися інші фотографії зі зйомок «Капітана Марвел».

В останній раз Ларсон можна було побачити в образі Капітана Марвел в торішньому блокбастері «Месники: Завершення», де вона допомагала Месникам перемогти Таноса, а в 2022 році вона повернеться на екрани в своєму другому сольному супергеройському екшені «Капітан Марвел 2».

2001 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: