«Настав час вдягнути костюм»: дивимося новий ТБ-ролик фентезі «Артеміс Фаул»

3 червня 2020,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик діснеївського фентезі «Артеміс Фаул», заснованого на романах-бестселерах Йона Колфера, вирішує заспокоїти шанувальників книг, зробивши акцент на костюмі головного героя.

Після виходу нового трейлера «Артеміса Фаула» в березні цього року шанувальників дуже стурбувало, як далеко студія Disney і режисер Кеннет Брана вирішили відійти від романів Колфера в своїй екранізації пригод 12-річного кримінального генія Артеміса Фаула II.

Одним із зауважень глядачів було те, що в трейлері Артеміс не завжди з'являється в своєму діловому костюмі, хоча в книгах він терпіти не може носити звичайний одяг.

У новому ТБ-ролику, який відправляє нас у чарівний підземний світ, де живуть різні казкові істоти, як ельфи, гноми, піксі й кентаври, Артеміс з посмішкою каже, що «настав час вдягнути костюм». Сподіваємося, що цей момент буде не в середині фільму, а десь на початку.

Роль Артеміса Фаула II виконує Фердія Шоу, а його батька Артеміса Фаула I втілює Колін Фаррелл. Також у фільмі зіграють Нонсо Анозі, Лара МакДоннел, Тамара Смарт, Джош Гад та Джуді Денч, чиї персонажі оточують головного героя на груповому постері.

Фентезі «Артеміс Фаул» мало вийти в кінотеатрах наприкінці травня, але в зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу та закриттям кінотеатрів на карантин його прем'єра переїхала на стримінгову платформу Disney+, де вона відбудеться наступного тижня, 12 червня.

1545 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: