«Бетвумен» не шукатиме заміну Рубі Роуз, а передасть плащ новій героїні

3 червня 2020,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після виходу Рубі Роуз з серіалу «Бетвумен» його творці вирішили не шукати нову актрису на роль Кейт Кейн, а передати костюм Бетвумен іншій героїні, яка буде «абсолютно не схожа на неї» за характером.

У травні з'явилася шокуюча для шанувальників супергеройського серіалу «Бетвумен» новина про те, що Роуз прийняла рішення не повертатися в 2 сезоні:

Я прийняла дуже складне рішення не повертатися у «Бетвумен» в наступному сезоні. Це рішення було непросто прийняти, оскільки я дуже поважаю каст, команду та всіх, хто працює над серіалом в Ванкувері і Лос-Анджелесі.

Після цього в мережі з'явилося чимало варіантів в особі різних актрис, яких шанувальники пропонують на роль Кейт Кейн, але творці серіалу «Бетвумен» вирішили піти іншим шляхом.

Сайт Decider пише, що телеканал The CW шукає зараз актрису на роль нової супергероїні на ім'я Раян Вайлдер, молоду жінку, якій близько 25 років, і в 2 сезоні «вона стане новою Бетвумен».

Райан описують як «милу, неохайну, трохи дивакувату і неприборкану. Вона зовсім не схожа на Кейт Кейн, яка носила костюм кажана перед нею».

Поки складно сказати, як Раян Вайлдер впишеться у світ Бетвумен, оскільки велика частина персонажів серіалу належить и до сім'ї Кейт, чи до кола її близьких друзів. Навіть головна лиходійка Еліс є її рідною сестрою.

Серіал «Бетвумен» повернеться з новими серіями на початку 2021 року.

1192 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: