Стильна парочка: пес Кріса Еванса приміряв його светр з фільму «Ножі наголо»

2 червня 2020,  15:25 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Еванс став гостем нового випуску «Шоу Грема Нортона» по відеозв'язку, щоб обговорити фінал свого нового детективного серіалу «Захищаючи Джейкоба», але розмова все одно пішла в напрямку того самого светра з фільму «Ножі наголо».

Детективна стрічка «Ножі наголо», яку зняв режисер Раян Джонсон, стала одним з головних хітів минулого року, підкоривши уми і кінокритиків, і глядачів. Але, не дивлячись на її відмінний сценарій та зірковий каст, незабаром після виходу фільму на великі екрани вся увага публіки виявилася спрямованою на той білий в'язаний светр, в якому з'явився в кадрі персонаж Еванса.

Светр став Інтернет-сенсацією, про що і згадує Грем Нортон в своєму свіжому інтерв'ю з Евансом. А після він показує дуже милу фотографію пса актора в схожому светрі, що лише підтверджує, наскільки цей светр є універсальним предметом гардеробу і підходить кожному.

У минулому році Еванс зіграв супергероя Капітана Америка в блокбастері «Месники: Завершення», а також виконав головну роль в драматичному трилері «Курорт для нирців на Червоному морі» від Netflix.

2186 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: