«Старгьорл»: новий концепт-арт представляє суперлиходія Бурульку з 3 серії

1 червня 2020,  20:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Обережно, зараз буде холодно! Напередодні виходу 3 серії супергеройського серіалу «Старгьорл» знайомимося ближче з суперлиходієм Бурулькою з коміксів DC, чий повний костюм розкриває новий концепт-арт.

У серії під назвою «Icicle» («Бурулька») Кортні (Брек Бессінджер) зіткнеться з суперлиходієм Джорданом Махкентом (Ніл Джексон) з Товариства Несправедливості Америки, який також є новим босом її мами Барбари (Емі Смарт).

Джордан Махкент, відомий в суперлиходійських колах як просто Бурулька, володіє суперздібністю заморожувати все навколо, так що Кортні очікує дуже холодна битва, незважаючи на теплу пору року.

Концепт-артом з Бурулькою в повний зріст поділилася в Instagram художник Джина Фленеган, яка також працювала над костюмами до серіалів «Хлопаки», «Титани» і «Фатальний патруль». В описі до малюнка вона зазначила:

Було весело працювати над цим костюмом з костюмером Емілі Ганшор, але придумування того, як проілюструвати крижане обличчя тв суперсилу, на якийсь час поранило мій мозок, але я думаю, що я впоралася.

На телеекрани 3 серія «Старгьорл» вийде 3 червня за українським часом, так що до нашої зустрічі з Бурулькою залишилися лічені дні.

2195 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: