Раян Гослінг стане Людиною-вовком в новому горорі від Universal

30 травня 2020,  20:25 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal збирається зняти фільм жахів «Людина-вовк» із зіркою фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049» Раяном Гослінгом у головній ролі.

Сайт Variety повідомив в п'ятницю, що успіх горора «Людина-невидимка» дав студії Universal впевненість в тому, що їй варто продовжувати знімати рімейки культових фільмів жахів, і наступним у черзі виявився «Людина-вовк», де роль перевертня виконає Гослінг.

Джерела кажуть, що керівники студії останній місяць спілкувалися з різними режисерами і незабаром приймуть рішення щодо того, хто стане по той бік камери на зйомках фільму «Людина-вовк». У їхньому числі згадується режисер Корі Фінлі, який зняв біографічну стрічку «Погана освіта» з Г'ю Джекманом та Еллісон Дженні.

Горор «Людина-вовк» буде ґрунтуватися на класичному фільмі жахів студії Universal, але його події будуть перенесені в наш час.

У березні Гослінг підписався на головну роль в науково-фантастичному фільмі «Project Hail Mary» від автора «Марсіянина», але поки складно сказати який з його майбутніх проектів вийде на екрани раніше.

Крім фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049», останніми роботами Гослінга є комедійний детектив «Круті чуваки», оскароносний мюзикл «Ла-Ла Ленд» та біографічна драма «Перша людина», де актор втілив легендарного астронавта Ніла Армстронга.

5050 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: