Концепт-арти серіалу «Соколине око» показують дует Клінта Бартона і Кейт Бішоп

28 травня 2020,  17:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трійка нових концепт-артів супергеройського серіалу «Соколине око», який буде спін-оффом кіновсесвіту Marvel, обіцяє представити новий крутий супергеройський дует, з яким точно не доведеться нудьгувати.

Серіал «Соколине око», чиє події будуть розвиватися після подій минулорічного блокбастера «Месники: Завершення», покажуть, як найметкіший лучник у світі Клінт Бартон візьме до себе ученицю Кейт Бішоп, яка згодом стане новим Соколиним оком.

На офіційних концепт-артах, якими поділилася компанія Marvel Studios, Клінт у втіленні Джеремі Реннера вчить Кейт стріляти з лука, а після дівчина отримує свій супергеройський костюм, і вони разом вирушають на завдання.

Концепт-арти також дозволяють краще роздивитися стильний костюм Кейт, а пальми на задньому плані дають припустити, що події серіалу будуть розвиватися в Лос-Анджелесі (або в іншому американському місті зі схожим субтропічним кліматом).

В образі Кейт Бішоп на даних артах зображена невідома дівчина, оскільки їх малювали до того, як цю роль отримала Гейлі Стайнфелд.

Дивіться також перший тизер серіалу «Соколине око» за участю Клінта і Кейт, чия прем'єра ймовірно переїхала на 2022 рік.

1909 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: