«З любов'ю, Віктор»: вийшов трейлер серіалу, натхненного фільмом «З любов'ю, Саймон»

27 травня 2020,  14:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сценаристи фільму «З любов'ю, Саймон» Ісаак Аптакер та Елізабет Бергер представляють нову історію про дорослішання під назвою «З любов'ю, Віктор», яка виявилася дуже відвертою для Disney+ і переїхала на платформу Hulu.

Головний герой серіалу, 16-річний старшокласник Віктор (Майкл Чіміно), переїжджає зі своєю родиною з Техасу до Атланти і йде вчитися до нової школи «Кріквуд», де на нього чекає подорож самопізнання, а також різні виклики, як проблеми вдома, адаптація до життя в новому місті та прийняття своєї сексуальної орієнтації. Його любовним інтересом буде хлопець на ім'я Бенджі (Джордж Сіа).

Зірка фільму «З любов'ю, Саймон» Нік Робінсон також повернеться в серіалі, але в ролі оповідача. Трейлер показує, як Віктор, намагаючись розібратися в своїх почуттях, вирішує написати лист Саймону, щоб отримати від нього пораду.

Разом з ними в цій непростій історії дорослішання зіграють зірка хітового молодіжного серіалу «Школа виживання» Софія Буш та зірка серіалу «Підступні покоївки» Ана Ортіс, яких ви можете на декілька секунд побачити в трейлері.

Прем'єра всіх серій 1 сезону серіалу «З любов'ю, Віктор» відбудеться 19 червня.

2411 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: