Орландо Блум і Скотт Іствуд стають солдатами в трейлері фільму «Форпост»

25 травня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився офіційний трейлер військового трилера «Форпост», заснованого на реальних подіях війни в Афганістані, і одну з центральних ролей в ньому виконує зірка «Володаря перснів» та «Піратів Карибського моря» Орландо Блум.

Військовий фільм «Форпост» буде слідувати за невеликим загоном американських солдатів, які опинилися одні у віддаленому форпості «Кітінг», розташованому глибоко в горах в Афганістані, та мають битися з переважаючими їх числом бійцями Талібану в скоординованій атаці. Ця битва за Камдеш, яка трапилася 3 жовтня 2009 року, вважається найкривавішим американським боєм в афганській війні.

Основою для сценарію стала книга-бестселер за версією газети The New York Times «The Outpost: An Untold Story of American Valor», автором якої є кореспондент CNN Джейк Таппер.

Разом з Блумом у фільмі знялися Скотт Іствуд, Калеб Лендрі Джонс, Джейкоб Скіпіо, Джек Кесі, Майло Гібсон та Селіна Сінден.

Режисером «Форпосту» є Род Лурі, а його прем'єра в кінотеатрах та на стримінгових сервісах очікується в середині літа, 3 липня.

5687 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: