«Що, якби...?»: Локі стає Тором на епічному фан-арті всесвіту Marvel

23 травня 2020,  14:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Disney+ готує мультсеріал за мотивами кіновсесвіту Marvel «Що, якби...?», який представить альтернативні реальності за участю наших улюблених супергероїв. І існує теорія, що в одній з його серій Локі і Тор поміняються місцями.

Локі (Том Гіддлстон) і Тор (Кріс Гемсворт) є найзнаменитішим дуетом MCU зокрема через свої полярно протилежні характери. Локі завжди був майстром плести інтриги і вигадувати хитрі плани, тоді як Тор звик все вирішувати за допомогою кулаків. Оскільки їхній батько Одін (Ентоні Гопкінс) обрав на роль царя Асгарда Тора, Локі дуже заздрив старшому братові і різними способами намагався забрати у нього трон і корону. Але що було б, якби Локі був гідним?

На це питання відповідає фан-арт від французької діджитал-художниці Camille Vialet, який показує Локі в броні та шоломі Тора з Мйольніром в одній руці і Тесерактом в іншій. На задньому плані арту можна побачити Асгард, куди Локі прибув через Біфрост, щоб покласти Тесеракт в сховище.

Відомо, що Гіддлстон і Гемсворт озвучать своїх героїв в одній із серій мультсеріалу «Що, якби...?», де герої поміняються своїми історіями, так що цілком ймовірно, що теорія про Локі/Тора виявиться правдою.

Дати прем'єри у мультсеріалу «Що, якби...?» поки немає, але ми знаємо, що в наступному році Локі повернеться на екрани в своєму власному серіалі, а ще за рік ми побачимо Тора в супергеройському блокбастері «Тор: Любов і грім».

8487 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: