«Месники: Війна нескінченності»: Тор з'являється з хвостиком і пов'язкою у стилі Ніка Ф'юрі на нових концепт-артах MCU

22 травня 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвірка рідкісних концепт-артів супергеройського фільму режисерів Ентоні і Джо Руссо «Месники: Війна нескінченності», якому цієї весни виповнилося 2 роки, представляє альтернативні костюми та різні зачіски бога грому Тора.

Малюнки, якими поділився в соцмережах художник Marvel Studios Родні Фуентебелла, показують різні версії костюма супергероя у втіленні Кріса Гемсворта для битви за Ваканду з плащем і без.

Також тут Тор з'являється з різними пов'язками на правому оці, яке він втратив під час битви зі своєю сестрою Гелою (Кейт Бланшетт) у фільмі «Тор: Рагнарок». Пов'язки з гумкою чи шкіряною стрічкою через голову нагадують пов'язку Ніка Ф'юрі (Семюел Л. Джексон), тоді як патч без гумки був запозичений у Одіна (Ентоні Гопкінс).

Разом з різним пов'язками художник вирішив поекспериментувати і з зачіскою супергероя, намалювавши йому коротку стрижку та невеликий хвостик. Але, оскільки події блокбастера «Месники: Війна нескінченності» почалися практично одразу після завершення фільму «Тор: Рагнарок», то у волосся Тора просто не було часу відрости.

За плечима Тора висить його новий молот Штормбрейкер, який він викував спеціально для битви з Таносом (Джош Бролін), а на правому боці в піхвах знаходиться короткий клинок. Але під час роботи над фільмом брати Руссо прийшли до висновку, що Тору буде досить і одного Штормбрейкера.

Які з цих різних костюмів та варіантів зачіски вам подобаються більше за інших? Голосуйте в коментарях нижче.

Тор повернеться для своєї четвертої сольної пригоди у фільмі «Тор: Любов і грім», режисером якого буде Тайка Вайтіті.

2349 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: