Концепт-арт «Старгьорл» показує суперлиходія-зомбі Соломона Гранді

22 травня 2020,  14:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У супергеройському серіалі «Старгьорл» Соломон Гранді буде одним з членів Товариства Несправедливості Америки, і його новий концеп-арт представляє детальний погляд на цього суперлиходія.

У коміксах DC Соломон Гранді є жертвою вбивства, яка повернулася до життя у вигляді зомбі. Він дебютував в коміксах у 1944 році, що робить його одним з найдавніших персонажів сучасної супергеройської міфології.

Один з трейлерів «Старгьорл», який представляє Товариство Несправедливості, показав Соломона мигцем, а його концепт-арт дозволяє розглянути цього суперлиходія з усіх боків. Він одягнений в подертий одяг і своїми м'язами нагадує Халка, ось тільки його обличчя без сумнівів належить зомбі.

Разом з ним в Суспільство Несправедливості входять Генрі Кінг ст./Брейнвейв (Крістофер Джеймс Бейкер), Пола Брукс/Тигриця (Джой Османські), Чарівник (Джо Кнезевіч), Джордан Махкент/Бурулька (Ніл Джексон), Лоуренс Крок/Спортмайстер (Ніл Гопкінс) та Доктор Іто/Король драконів (Нельсон Лі).

З ними й буде боротися головна героїня серіалу Кортні Вітмор (Брек Бессінджер) та її нове Суспільство Справедливості, куди запишуться Пет Дуган/С.Т.Р.А.Й.П. (Люк Вілсон), Бет Чейпл/Доктор Мід-Найт (Анжеліка Вашингтон), Рік Тайлер/Годинникар (Кемерон Джеллман) та Іоланда Монтез/Дика кішка (Івет Монреаль).

Друга серія серіалу «Старгьорл» вийде на стримінговій платформі DC Universe в понеділок, 25 травня, а на каналі The CW у вівторок, 26 травня.

Читайте також: 10 цікавих фактів про супергеройський серіал «Старгьорл».

3066 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: